keskiviikko 27. toukokuuta 2015

ESKARILAISTEN JA EKALUOKKALAISTEN JUHLAHUMUA!

Maatullin ala-asteen nykyisten eskarilaisten ja ekaluokkalaisten yhteinen juhla kokosi runsaasti koululaisia perheineen nauttimaan keväisestä juhlatunnelmasta torstaina 21.5. Juhlassa nähtiin koulun oppilaiden kauniita lauluesityksiä sekä upeita parkour- ja akrobatiatemppuja. Kahviossa oli tuttuun tapaan runsaasti herkkuja jokaiseen makuun ja arpanoppa pyörähteli vinhaa vauhtia.

Aiempien vuosien lastenorkesterin tilalla järjestettiin tällä kertaa erilaisia puuha- ja toimintapisteitä. Partiolippukunta Koudat toivat partiolaisten Trangia-keittimen, jonka kokoamista osista kokonaiseksi keittimeksi sai harjoitella. Malmin seurakunnan pisteessä sai kokeilla rintaneulojen ja koristeiden tekemistä. Kasvomaalauspiste taitavine käsineen löytyi kahvion läheltä. Nuoren Suomen Liikkuva koulu ohjelman välituntileikittäjäpiste tarjosi mahdollisuuden kokeilla erilaisia taitoharjoituksia ja pallonheittotemppuja. Puistolan Urheilijoiden akrobatiapisteessä viihtyivät niin ekaluokkalaiset, eskarilaiset kuin heidän isommat ja pienemmät sisarensakin.
Koulun 6B-luokka järjesti hienon Aasia-näyttelyn, jossa näyttelypisteiden lisäksi pystyi halutessaan testaamaan oman nimen kirjoitusasua tai ääntämistä erilaisilla aasialaisilla kielillä. Maisteltavat aasialaiset herkut ja tuoksut toivat mukavan lisämausteen näyttelyyn. 3B-luokka laittoi lapset askartelemaan erilaisia paperintaittelumalleja eli origameja. Reippaita kuutosluokkien oppilaita oli järjestäjäapuna.

Kiitos kaikille reippaille avustajaoppilaille, hienoille esiintyjille, puuhapisteiden järjestäjille, ahkerille leivonnaisia toimittaneille ja auttamassa olleille vanhemmille sekä vanhempainyhdistyksen jäsenille onnistuneesta juhlasta! Ensi vuonna taas juhlitaan... :)
Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille toivottaen,

Maatullin ala-asteen koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja

Päivi Okuogume

P.S. Hyvät vanhemmat! Toivomme uusia kasvoja mukaan yhdistyksen toimintaan. Voit olla mukana omalla tavallasi – ideoimassa kokouksissa tai avustamassa vaikkapa ensi vuoden juhlien järjestelyissä. Seuraava vanhempainyhdistyksen hallituksen kokous on torstaina 10.9.2015 klo 18.00 ja yhdistyksen vuosikokous torstaina 8.10.2015 klo 18.00. Kokoukset pidetään koulun sisääntuloaulassa sijaitsevassa METSÄLÄ-luokassa. Muistattehan myös perustaa lapsenne luokalle oman luokkatoimikunnan tukemaan luokan yhteisiä retkiä, toimintaa ja yhteenkuuluvuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti