keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ilmiöviikko                                              
Ilmiöviikolla koko Maatullin ala-aste tutki kahden viikon ajan luonnonsuojelua. Ilmiöviikolla oppilaat saivat tehdä ryhmissä hommia eri ikäisten kanssa.
Meidän luokka valitsi kaksi asiaa luonnonsuojelusta ja ne olivat kierrätys sekä uhanalaiset eläimet. Ensinmäisellä viikolla me tutkittiin kierrätystä ja saimme tietää paljon eri asioita. Itselleni jäi mieleen *harkitse mitä ostat*.
Me myös leikittiin leikkejä. Yhtenä päivänä saatiin lappuja, jossa oli erillaisia jätteitä ja sitten me saatiin lajitella ne. Se oli hauskaa.
Seuraavalla viikolla me tutkittiin uhanalaisia eläimiä. Minua itseäni se kiinnosti. Meidän luokassa sai ryhmässä tai itse valitaa yhden uhanalaisen eläimen ja tehdä siitä esitelmän. Esitelmiä tehtiin paljon erilaista eläimistä. Sain tietoa monenlasista eläimistä joista en edes tiennyt.
Itse tein amurinleobardista ja sain tietää että amurinleobardi on maailman harvinaisin kissapeto.
Ilmiöviikon viimeisenä päivä minä ja luokkani lähdettiin Lauttasaareen kerämään roskia ja nappaamaan pokemoneja ja meillä oli hauskaa. Ilmiöviikolla oli tosi hauskaa ja olisi kiva jos tälläisiä viikkoja tulisi lisää.
Valentiina Ibrahimi 6c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti