maanantai 7. marraskuuta 2016

RuutiExpo 3.11.16


Oppilaskunnan hallitus kävi retkellä kaupungintalon RuutiExpossa 3.11.16. RuutiExpo on suurimmalta osaltaan yläasteikäisille tarkoitettu messupäivä, jossa oli tarkoitus esitellä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia. Lähdimme koulusta noin 8.35 ja menimme junalla Helsingin keskustaan. Jatkoimme siitä kävelemällä kaupungintalolle.

Kun olimme perillä, menimme kaupungintalon juhlasaliin, joka oli täytetty koulujen omilla pisteillä. Menimme ensimmäiseksi pisteelle, jossa oli koripallon heittoa. Pelissä oli kaksi pelaajaa. Toinen pelaaja meni lähemmäs koria ja toinen kauemmas. Pelaajan, joka oli kauempana korista oli vaikeampaa saada koria kuin pelaajan, joka oli lähellä. Kun pelaajat siirrettiin samalle tasolle, huomasimme, että peli oli paljon tasaisempaa.
Seuraavalle pisteellä meille annettiin taulut, joihin kiinnitimme lappuja mitä olemme ja mitä osaamme. Jakauduimme pareiksi ja teimme taulut. Saimme kierrellä vapaasti pisteillä. Vastasimme moniin eri kyselyihin ja teimme samalla Seppo-pelin tehtäviä. Palasimme koululle iloisin mielin suu täynnä makeisia.
Sonya 5b ja Akseli 6b 
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti