perjantai 17. helmikuuta 2017

Maatullin koululla Sibelius Inspiration –multimediakonsertti
Maatullin koululla järjestettiin 14.2.2017 Sibelius Inspiration –multimediakonsertti, jossa oppilaat tutustuivat Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibeliusta inspiroineeseen maailmaan musiikin, videoiden, äänten ja valojen keinoin.  Konsertissa kuultiin Sibeliuksen tunnetuimpia sävellyksiä sellisti Jussi Makkosen ja pianisti Nazig Azezianin tulkitsemina.

”Menimme luokan kanssa kuuntelemaan Sibeliuksen konserttia. Musiikki oli kaunista ja rauhallista. Soittajien taustalla pyöri videoita ja musiikkiin kuuluvia valoja. Konsertin jälkeen oppilaat palasivat luokkiin ja oppilaat saivat tuoksuttaa Sibeliuksen puutarhan kukkien tuoksua.”

Eva, Mariama ja Rahmo.

Multimediakonsertin videot on kuvannut ja ohjannut Aira Vehaskari. Kappaleet on sovittanut tätä konserttia varten Matti Makkonen. Tunnettu suomalainen muotisuunnittelija Mert Otsamo suunnitteli taiteilijoiden esiintymisasut tätä konserttia varten. Suomen ainoa parfymööri Max Perttula suunnitteli konserttia varten Ainolan puutarhan tuoksun ja sitä pääsivät myös kaikki oppilaat tuoksuttelemaan.
 
Täältä voit katsoa lisää:

Jean Sibelius: Nocturno Op. 24 No. 8 (Music video):
Jean Sibelius: Impromptu op. 5/5 (Musiikkivideo / Music video)
SIBELIUS INSPIRATION –MULTIMEDIAKONSERTTI:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti