torstai 19. toukokuuta 2016

VälituntikerhotMeillä Maatullissa voi oppilaat pitää siestalla kerhoja. Esimerkiksi minä ja 5 muuta tyttöä luokaltani alettiiin joulun jälkeen pitää siestakerhoa. Siestakerho oli 1.-2. luokkalaisille ja mukana oli myös pari
kolmosluokkalaista. Ensin kerhoon ilmoittauduttiin ja ekalla kerralla kerhossa oli 30-40 1-2 luokkalaista, mutta sitten minä ja muut tytöt luokaltani mietittiin, että miksei kaikki voisi tulla kerhoon ja sitten kerhoon tuli noin 40-50 1-2 luokkalaista. Ekalla kerralla oli aika vähän poikia ja paljon tyttöjä, mutta sitten alko tulla enemmän poikia.
Siestakerhossa me leikittiin ja puuhasteltiin salissa. Kaikista eniten he tykkäsivät radasta, joka me tehtiin tyttöjen kanssa. Me oltiin joka kerta salissa, koska oppilaat halusivat olla siellä. Salissa oli paljon tekemistä ja puuhastelua. Me leikittiin hippaa, jalkapalloa, polttopalloa ja paljon muita leikkejä.
Sinäkin voit alkaa pitää vaikka samanlaista kerhoa kuin minä ja tytöt, mutta muista, että siinä on paljon hommaa pitää olla kärsivällisyyttä. Minä ja tytöt aiotaan jatkaa ensi lukuvuotena kerhoa. Sitä oli kiva ja hauska pitää. Kaikki jotka pitivät tai aikovat pitää kerhoa siestalla, saavat keväällä koulun loppuessa todistuksen hyvästä työstä. Jos haluat, niin kannattaa ilman muuta alkaa pitäämään kerhoa.


Valentina 5C
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti